Oranjefeest vrijdagavond

Naar aanleiding van de zojuist gegeven persconferentie gaat het Oranjefeest vanavond WEL door. De tent is open vanaf 20.00 uur en het feest duurt tot 0.00 uur. Er zijn nog kaarten beschikbaar, die zijn te koop via www.ticketkantoor.nl/shop/oranjefeesten.

Maar, ook slecht nieuws: de feestavond morgen (zaterdag) gaat NIET door. Heb je daar een kaartje voor gekocht? Dan ontvang je automatisch het geld terug op je rekening. Je hoeft hiervoor dus GEEN actie te ondernemen. Let op: heb je je kaartje via iemand anders gekocht, dan wordt het geld op de rekening gestort van de oorspronkelijke koper. Je moet dan zelf met diegene de verdere financiële afhandeling regelen.

Het is ontzettend jammer dat we maar een half feest kunnen vieren dit weekend, maar het is wat het is. Hierbij bedanken we alle mensen die ons de afgelopen tijd ontzettend hard hebben geholpen in de voorbereidingen en we zien jullie heel graag op het Oranjefeest 2022!

Wel of geen Oranjefeest?

We snappen dat iedereen graag wil weten of het Oranjefeest door gaat of niet. Dat weten wij op dit moment ook nog niet. We wachten de persconferentie van vanavond (vrijdag) 19.00 uur af en zullen daarna zo snel mogelijk via dit kanaal duidelijkheid geven.

Mocht naar aanleiding van de persconferentie blijken dat het Oranjefeest één of beide avonden niet door kan gaan, dan ontvangt iedereen die een kaartje heeft gekocht, zijn of haar geld terug. In dat geval hoef je zelf GEEN actie te ondernemen.

Oranjefeesten 2021?!?!?

Net als iedereen in Nederland kunnen wij niet wachten tot de allerlaatste coronamaatregelen verdwijnen. Om die reden en omdat we al veel te lang staan te trappelen om een feestje te geven vragen we jullie vrijdag 12 en zaterdag 13 november voorzichtig vrij te houden in de agenda! Als alle ontwikkelingen meezitten en we inderdaad vanaf 1 november zonder verdere maatregelen kunnen, zijn we allemaal wel toe aan een feestje.

In dat geval hopen wij twee avonden een soort mini-Oranjefeest te kunnen organiseren. In een feesttent, op het evenemententerrein, verdere invulling volgt nog. Belangrijk wel alvast om te melden dat we naast die twee feestavonden geen andere activiteiten organiseren. Het wordt dus echt een MINI-Oranjefeest; zonder kermis, zonder autorodeo, enz. Al deze andere activiteiten komen volgend jaar in de ‘gewone’ feestweek weer op het programma.

Uiteraard is e.e.a. afhankelijk van de coronamaatregelen en de vergunning die verleend moet worden. Daarom wachten we tot kort van tevoren met het openstellen van de kaartverkoop. Dat zal ongeveer een week voor tijd zijn. Kaarten zijn alleen in de online voorverkoop verkrijgbaar. Daarover later meer!

Oranjefeest 2021

Online voorverkoop tickets Oranjefeest 2021

Goed nieuws, op vrijdag 12 en zaterdag 13 november organiseren we twee feestavonden op het evenemententerrein.
Vrijdagavond de band Broadway, zaterdag 538 DJ's on Tour! Entreekaarten voor beide avonden zijn alleen in de online voorverkoop te verkrijgen.
Die verkoop start op zaterdag 6 november aanstaande, om 10.00 uur. Kaarten kosten 10 euro per stuk.

Belangrijk:
- Kaarten zijn niet offline verkrijgbaar en er is dus geen kaartverkoop aan de tent
- Maximaal 4 kaarten per avond per bestelling
- Alleen een entreekaartje is niet voldoende: toegang tot de feesttent is alleen op vertoon van een officiële QR-code of bewijs van testen voor toegang, een geldig ID-bewijs en een entreekaart

Verspreiding feestvlaggetjes

In een jaar waarin (bijna) alles tegenzat, hebben we toch ook nog goed nieuws! Onze nieuwe feestvlaggetjes worden deze week huis-aan-huis verspreid.
Het is al weer enkele jaren geleden dat elk huishouden een vlaggenlijn van ons heeft gekregen.

Met alle nieuwe huizen en inwoners en de slijtage van de vlaggetjes, leek het ons goed jullie van gloednieuwe exemplaren te voorzien. Deze week krijgt elk huishouden in Nieuwleusen en directe omgeving (zonder NEE/NEE of NEE/JA sticker) een pakket bezorgd.

Woon je in Nieuwleusen of omgeving en heb je uiterlijk 4 oktober nog geen vlaggetjes ontvangen? Mail dan even naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Vlaggetjes OV Nieuwleusen
📸: Bommel's Fotoshop

De Mini-Oranjefeesten 2021 begint over

De evenementen van de Oranjevereniging worden mogelijk gemaakt door alle bezoekers van onze evenementen, de ruim 700 leden, sponsoren en de vele vrijwilligers die meehelpen om er een mooi dorpsfeest van te maken.