Bestuursleden gezocht

GEZOCHT: secretaris (M/V) en penningmeester (M/V) voor het gezelligste bestuur van Nieuwleusen

LogoOranjevereniging OG

Wegens opvolging zoeken wij personen die:

• het leuk vinden om samen met ons elk jaar het Oranjefeest en Koningsdag te organiseren;
  • het leuk vinden om na te denken over hoe we onze activiteiten kunnen verbeteren en nog leuker kunnen maken
  • stressbestendig zijn;
  • de handen uit de mouwen weten te steken;
  • het geen probleem vinden om beschikbaar te zijn tijdens Koningsdag en het Oranjefeest

Specifiek zoeken we een penningmeester die:

• veel verstand heeft van financiële administratie en boekhouding;
  • samen met de voorzitter en secretaris het dagelijks bestuur wil vormen;
  • tijdens onze evenementen verantwoordelijk kan en wil zijn voor de geldstromen, kaart- en muntverkoop en daarnaast inzetbaar is als ‘algemeen bestuurslid’ voor allerlei werkzaamheden

En specifiek zoeken we een secretaris die:

• gestructureerd en overzichtelijk werkt;
  • vergaderschema’s en notulen bijhoudt;
  • in nauw overleg met de gemeente Dalfsen de vergunningsaanvraag verzorgt;
  • samen met de voorzitter en penningmeester het dagelijks bestuur wil vormen;
  • tijdens onze evenementen inzetbaar is als ‘algemeen bestuurslid’ voor allerlei werkzaamheden

Wat kun je verwachten:

• een te gekke feestweek en Koningsdag op een ander niveau dan je als bezoeker ervaart;
  • een groep enthousiastelingen die wel houden van een feestje;

We vergaderen gemiddeld 1 avond per maand en daar gaat de meeste tijd in zitten.

Lijkt jou dit wel wat of wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch via 06-28413539.

Is het niets voor jou maar komen we dankzij jouw tip wel aan de perfecte kandidaat? Dan trakteren we je komend Oranjefeest graag op een biertje!

Bestuursleden gezocht secretaris en penningmeester

•  height=

De Oranjefeesten 2022 beginnen over

De evenementen van de Oranjevereniging worden mogelijk gemaakt door alle bezoekers van onze evenementen, de ruim 700 leden, sponsoren en de vele vrijwilligers die meehelpen om er een mooi dorpsfeest van te maken.